Onnellinen perhe

Asuntokauppa – yksi elämäsi suurimmista kaupoista

Estacon Oy LKV on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseudulla sekä Itä-Uudellamaalla toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Olemme yksityinen, rautaisen ammattitaidon ja kokemuksen tarjoava dynaaminen osaaja. Yrittäjähenkisen asenteemme ansiosta olemme aidosti mukana asuntoasioissa.

Estacon – Kotia kohti

Asunnon myyminen tai ostaminen ovat isoja asioita, jotka askarruttavat ja vievät paljon aikaa. Monesta asiasta pitäisi tietää ja ottaa selvää. Me olemme apunasi alusta lähtien.

Meillä asuntosi ei häviä massaan

Voit olla aina varma siitä, että saat meiltä suoraselkäistä palvelua, jossa sinun tarpeesi ja toiveesi otetaan huomioon. Haluamme nimittäin, että löydät elämäsi kodin meidän kauttamme – moni on jo löytänyt.
Laaja ja kokenut näkemyksemme asuntomarkkinoista on ollut avuksi monelle asiakkaallemme, niin yksityishenkilöille kuin kiinteistösijoittajille. Meille niin yksiön myynti tai edustuskodin ostaminen ovat yhtä tärkeitä – tärkeintä on löytää sinulle oikea ratkaisu.

Kun muutto on mielessäsi

Kutsu kodinvälittäjämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Tunnemme läpikotaisesti asuntokauppojen tärkeät lait, asetukset ja säännökset. Kaikki nämä osatekijät on otettava huomioon suunniteltaessa asuntokaupaa. Ja mikä tärkeintä, osaamme kertoa asuntoalueesi viimeisimmän markkinahinnan – saat näin asunnostasi taatusti hyvän hinnan.

Ensiaskeleesi kohti elämäsi kotia!