Asuntokauppa – yksi elämäsi suurimmista kaupoista

Estacon Oy LKV on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseudulla sekä Itä-Uudellamaalla toimiva kiinteistönvälitystoimisto. Olemme yksityinen, rautaisen ammattitaidon ja kokemuksen tarjoava dynaaminen osaaja. Yrittäjähenkisen asenteemme ansiosta olemme aidosti mukana asuntoasioissa.

Estacon – Kotia kohti

Asunnon myyminen tai ostaminen ovat isoja asioita, jotka askarruttavat ja vievät paljon aikaa. Monesta asiasta pitäisi tietää ja ottaa selvää. Me olemme apunasi alusta lähtien.

Meillä asuntosi ei häviä massaan

Voit olla aina varma siitä, että saat meiltä suoraselkäistä palvelua, jossa sinun tarpeesi ja toiveesi otetaan huomioon. Haluamme nimittäin, että löydät elämäsi kodin meidän kauttamme – moni on jo löytänyt.

Laaja ja kokenut näkemyksemme asuntomarkkinoista on ollut avuksi monelle asiakkaallemme, niin yksityishenkilöille kuin kiinteistösijoittajille. Meille niin yksiön myynti tai edustuskodin ostaminen ovat yhtä tärkeitä – tärkeintä on löytää sinulle oikea ratkaisu.

Kun muutto on mielessäsi

Kutsu kodinvälittäjämme mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Tunnemme läpikotaisesti asuntokauppojen tärkeät lait, asetukset ja säännökset. Kaikki nämä osatekijät on otettava huomioon suunniteltaessa asuntokaupaa. Ja mikä tärkeintä, osaamme kertoa asuntoalueesi viimeisimmän markkinahinnan – saat näin asunnostasi taatusti hyvän hinnan.

Artikkelit

ENSIASKELEESI KOHTI ELÄMÄSI KOTIA!

Hinnasto

Huoneistot ja tontit 4,3% (velattomasta kauppahinnasta)
Kiinteistöt, loma-asunnot, maatilat 4,9% (velattomasta kauppahinnasta)
Minimipalkkiot 3500 euroa
Viralliset arviokirjat alkaen 380 euroa
Asiantuntijapalvelut 135-195 €/h
Vuokraukset 1,24 kk vuokra
Kirjallinen hinta-arvio maksuton
Asuntokauppaan liittyvät kysymykset maksuton
Kaupanvahvistajan palkkio 120€
Kauppakirjat alkaen As Oy 350€/ Kiinteistö 500€

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Välityspalkkio peritään velattomasta kauppahinnasta.

Reilua peliä uudella tavalla – hintatakuu!

Haluamme kehittää asuntomarkkinoita terveellä tavalla. Siksi pyrimme tuomaan markkinoille uusia ja asiakkaita paremmin palvelevia ratkaisuja.

Toimme vastikään markkinoille uuden palvelun, pääkaupunkiseudun hintatakuun. Se on reilua peliä kaikille osapuolille. Haluamme taata työmme laadun ja siksi annamme toteutuvasta kauppahinnasta ilmaisen kirjallisen arvion. Ja mikä on sinulle entistä reilumpaa, jos toteutuva kauppahinta alittuu yli 10 %, puolitamme välityspalkkiomme.

Hintatakuumme varmistaa sinulle sen, että saat asunnostasi taatusti realistisen arvon. Hintatakuu on myös osoitus meiltä reilusta ja ammattitaitoisesta tavastamme auttaa sinua asuntokaupoissa.