Askarruttaako asuntokauppa?

Kauppakirjan muotoileminen, pankkiasiat, korkomuodot, asunnon luovuttaminen, vastuut ja monet muut tärkeät asiat eivät ole aina helposti ymmärrettäviä ja toteutettavia asioita.

Suomessa tehdään vuosittain noin 100.000 asuntokauppaa. Tästä luvusta yli 80 % on kiinteistövälittäjän kanssa tehtyjä kauppoja ja määrä on kasvanut tasaisesti.

Kysy meiltä mitä vain asuntokauppaan tai kiinteistökauppaan liittyvää, me autamme sinua kohti uutta kotiasi. Lähetä mieltä askarruttava kysymyksesi yhteydenottolomakkeellamme, niin vastaamme sinulle ilman kuluja kolmen arkipäivän kuluessa.

Olemme olemassa sinua varten.

Alusta loppuun samalla puolella

Asunnon myyminen tai ostaminen ovat isoja asioita, jotka askarruttavat ja vievät paljon aikaa. Monesta asiasta pitäisi tietää ja ottaa selvää. Me olemme apunasi alusta lähtien.

Kun asunnon vaihtaminen on ajankohtaista, kannattaa meihin olla yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa. Säästät aikaa ja vaivaa. Tunnemme perinpohjaisesti asuntokauppojen säännökset ja muut oleelliset asiat. Ja mikä sinulle kenties tärkeintä, osaamme kertoa asuntoalueesi viimeisimmän markkinahinnan – saat näin asunnostasi taatusti hyvän hinnan.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille.

Reilua peliä uudella tavalla – hintatakuu!

Haluamme kehittää asuntomarkkinoita terveellä tavalla. Siksi pyrimme tuomaan markkinoille uusia ja asiakkaita paremmin palvelevia ratkaisuja.

Toimme vastikään markkinoille uuden palvelun, pääkaupunkiseudun hintatakuun. Se on reilua peliä kaikille osapuolille. Haluamme taata työmme laadun ja siksi annamme toteutuvasta kauppahinnasta ilmaisen kirjallisen arvion. Ja mikä on sinulle entistä reilumpaa, jos toteutuva kauppahinta alittuu yli 10 %, puolitamme välityspalkkiomme.

Hintatakuumme varmistaa sinulle sen, että saat asunnostasi taatusti realistisen arvon. Hintatakuu on myös osoitus meiltä reilusta ja ammattitaitoisesta tavastamme auttaa sinua asuntokaupoissa.