Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti,

TEE MYYNTITOIMEKSIANTO 30.10.2019 MENNESSÄ NIIN SAAT KUUDEN TUNNIN REMONTTIAVUN ASUNTOSI MYYNTIIN!

Tarjoamme modernin toimintatavan asunnon myyntiin. Asiantunteva välittäjämme arvioi asuntosi ja huomioi mahdolliset korjaustarpeet. Asunnon myytävyyden parantaminen mm. seiniä maalaamalla tai listoja ja ovia uusimalla, on kokemuksimme perusteella järkevä toimenpide ennen myynnin aloitusta. Toisinaan kannattaa tehdä myös isompia muokkauksia. Kodin raikas olemus auttaa tulevaa ostajaa tekemään ostopäätöksen. Tilaa välittäjämme paikalla, niin voimme pohtia tarkemmin mitä tehdä.

Miksi tämä kannattaa? Ostaja haluaa mieluiten muuttovalmiin kodin. Enää ei välttämättä ole aikaa tai osaamista tehdä remontteja ja toisaalta remonttilainaa ei enää saa samalla tavalla kuin ennen. On helpompi hakea isompi asuntolaina muuttovalmiin asunnon ostoon kuin ostaa heikompikuntoinen asunto yrittäen samalla saada edullista remonttilainaa. Remontointu asunto on sekä ostajan että myyjän etu ja se myös nopeuttaa myyntiä.

Tilaa ilmainen arviokäynti yllä olevalla lomakkeella ja alueen asiantuntija on sinuun yhteydessä!

Tarjous on voimassa kampanjan aikana (04.-30.10.2019) tehdyissä uusissa toimeksiannoissa alueella Helsinki-Vantaa-Espoo, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous ei sisällä mahdollisia materiaaleja.