Kiinteistö­sijoittaminen kannattaa ammattilaisen vinkeillä

Tarjoamme palvelujamme niin alan ammattilaisille kuin piensijoittajille. Olipa tarpeesi ensimmäinen sijoitusyksiö tai kokonaisen kerrostalon jalostus, me löydämme varmasti oikean ja tuottavan ratkaisun sijoituksellesi.

Hyvää kiinteistösijoitustapaa kunnioittaen teemme sinulle täysin räätälöidyn suunnitelman oman osakesalkun hallinnoinnista, riskitekijöistä, mahdollisuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Annamme myös tuottoisaa konsultointiapua ja vinkkejä eri sijoitusmahdollisuuksista: asunnoista, liiketiloista, teollisuuskiinteistöistä, isompien kiinteistöjen hankinnoista ja niiden jalostuksesta.

Autamme myös asuntojen myynnissä ja ostossa, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Katso lisää pääkaupunkiseudun hintatakuustamme!

Rakentajat ja remontoijat

Olemme halutessasi mukana koko rakennusprojektin ajan. Monet onnistuneet projektimme yhdessä asiakkaan kanssa ovat varmistaneet mm. oikeiden materiaalivalintojen löytämisen alueen vaatimusten mukaiseksi. Jo pelkkä sopivien materiaalivalintojen valitseminen varmistaa tuottoisemman kauppahinnan toteutumisen. Esimerkiksi arvostetulla alueella materiaalivalintojen tulee täyttää korkeampi vaatimustaso kuin toisaalla. Näissä asioissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Teemme markkina-analyysin pohjalta kustannuskaavion ja tuottoanalyysin kohteen toteutuvien kauppahintojen takaamiseksi. Näin varmistamme oikeanlaisen tuotto-odotuksen kohteille.

Arviointipalvelu

Oikein arvioitu asunto merkitsee sinulle tuhansien eurojen etuja. Olipa kohteena sitten perunkirjaa varten tarvittava arvonmääritys kuolinpesän kiinteistöstä/huoneistosta tai kokonaisen kerrostalon arvonmääritys yrityskaupassa, me hoidamme kaikki arviot luottamuksella. Saat arviointipalvelustamme aina laillistetun arviokirjan.

Arviointipalvelu kattaa myös kokonaisvaltaisen suunnittelun sijoituskohteen eri elinkaaren vaiheista.
Siinä käymme läpi kohteen:

  • Tuottoanalyysin
  • Riskianalyysin
  • Kustannusanalyysin
  • Markkina-analyysin