skip to Main Content

Askarruttaako asuntokauppa?

Kauppakirjan muotoileminen, pankkiasiat, korkomuodot, asunnon luovuttaminen, vastuut ja monet muut tärkeät asiat eivät ole aina helposti ymmärrettäviä ja toteutettavia asioita.

Suomessa tehdään vuosittain noin 100.000 asuntokauppaa. Tästä luvusta yli 80 % on kiinteistövälittäjän kanssa tehtyjä kauppoja ja määrä on kasvanut tasaisesti.

Kysy meiltä mitä vain asuntokauppaan tai kiinteistökauppaan liittyvää, me autamme sinua kohti uutta kotiasi. Lähetä mieltä askarruttava kysymyksesi yhteydenottolomakkeellamme, niin vastaamme sinulle ilman kuluja kolmen arkipäivän kuluessa.

Olemme olemassa sinua varten.

 

 

 

Alusta loppuun samalla puolella

Asunnon myyminen tai ostaminen ovat isoja asioita, jotka askarruttavat ja vievät paljon aikaa. Monesta asiasta pitäisi tietää ja ottaa selvää. Me olemme apunasi alusta lähtien.

Kun asunnon vaihtaminen on ajankohtaista, kannattaa meihin olla yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa. Säästät aikaa ja vaivaa. Tunnemme perinpohjaisesti asuntokauppojen säännökset ja muut oleelliset asiat. Ja mikä sinulle kenties tärkeintä, osaamme kertoa asuntoalueesi viimeisimmän markkinahinnan – saat näin asunnostasi taatusti hyvän hinnan.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille.

 

Kiinteistö­sijoittaminen kannattaa ammattilaisen vinkeillä

Tarjoamme palvelujamme niin alan ammattilaisille kuin piensijoittajille. Olipa tarpeesi ensimmäinen sijoitusyksiö tai kokonaisen kerrostalon jalostus, me löydämme varmasti oikean ja tuottavan ratkaisun sijoituksellesi.

Hyvää kiinteistösijoitustapaa kunnioittaen teemme sinulle täysin räätälöidyn suunnitelman oman osakesalkun hallinnoinnista, riskitekijöistä, mahdollisuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Annamme myös tuottoisaa konsultointiapua ja vinkkejä eri sijoitusmahdollisuuksista: asunnoista, liiketiloista, teollisuuskiinteistöistä, isompien kiinteistöjen hankinnoista ja niiden jalostuksesta.

Autamme myös asuntojen myynnissä ja ostossa, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Katso lisää pääkaupunkiseudun hintatakuustamme!

 

Rakentajat ja remontoijat

Olemme halutessasi mukana koko rakennusprojektin ajan. Monet onnistuneet projektimme yhdessä asiakkaan kanssa ovat varmistaneet mm. oikeiden materiaalivalintojen löytämisen alueen vaatimusten mukaiseksi. Jo pelkkä sopivien materiaalivalintojen valitseminen varmistaa tuottoisemman kauppahinnan toteutumisen. Esimerkiksi arvostetulla alueella materiaalivalintojen tulee täyttää korkeampi vaatimustaso kuin toisaalla. Näissä asioissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Teemme markkina-analyysin pohjalta kustannuskaavion ja tuottoanalyysin kohteen toteutuvien kauppahintojen takaamiseksi. Näin varmistamme oikeanlaisen tuotto-odotuksen kohteille.

Arviointipalvelu

Oikein arvioitu asunto merkitsee sinulle tuhansien eurojen etuja. Olipa kohteena sitten perunkirjaa varten tarvittava arvonmääritys kuolinpesän kiinteistöstä/huoneistosta tai kokonaisen kerrostalon arvonmääritys yrityskaupassa, me hoidamme kaikki arviot luottamuksella. Saat arviointipalvelustamme aina laillistetun arviokirjan.

Arviointipalvelu kattaa myös kokonaisvaltaisen suunnittelun sijoituskohteen eri elinkaaren vaiheista.
Siinä käymme läpi kohteen:

 • Tuottoanalyysin
 • Riskianalyysin
 • Kustannusanalyysin
 • Markkina-analyysin
Tilaa ilmainen arvio

  Hinnasto

  Huoneistot ja tontit 4,3% (velattomasta kauppahinnasta)
  Kiinteistöt, loma-asunnot, maatilat 4,9% (velattomasta kauppahinnasta)
  Minimipalkkiot 3500 euroa
  Viralliset arviokirjat alkaen 380 euroa
  Asiantuntijapalvelut 135-195 €/h
  Vuokraukset 1,24 kk vuokra
  Kirjallinen hinta-arvio maksuton
  Asuntokauppaan liittyvät kysymykset maksuton
  Kaupanvahvistajan palkkio 120€
  Kauppakirjat alkaen As Oy 350€/ Kiinteistö 500€

  Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Välityspalkkio peritään velattomasta kauppahinnasta.

  Reilua peliä uudella tavalla – hintatakuu!

  Haluamme kehittää asuntomarkkinoita terveellä tavalla. Siksi pyrimme tuomaan markkinoille uusia ja asiakkaita paremmin palvelevia ratkaisuja.

  Toimme vastikään markkinoille uuden palvelun, pääkaupunkiseudun hintatakuun. Se on reilua peliä kaikille osapuolille. Haluamme taata työmme laadun ja siksi annamme toteutuvasta kauppahinnasta ilmaisen kirjallisen arvion. Ja mikä on sinulle entistä reilumpaa, jos toteutuva kauppahinta alittuu yli 10 %, puolitamme välityspalkkiomme.

  Hintatakuumme varmistaa sinulle sen, että saat asunnostasi taatusti realistisen arvon. Hintatakuu on myös osoitus meiltä reilusta ja ammattitaitoisesta tavastamme auttaa sinua asuntokaupoissa.

  Back To Top