skip to Main Content

UUTTA!

Olemme apunasi rakennusprojekteissa.

Olemme toteuttaneet yhdessä rakennuttajien kanssa lukuisia asuntoja.
Mikäli omistat rakennuspaikkoja Itä-Helsingin alueella, niin ole yhteydessä.
Asiakkaamme etsivät niitä, eikä tästä aiheudu myyjälle kuluja.

Ota yhteyttä Santtu Syväpuroon 0400 432 432

Peilitie 4

Peilitie 4

Paritalohuoneistoja Vartiokylään

Nyt ennakkomarkkinoinnissa upeaa uudistuotantoa viihtyisässä ja suositussa Vartiokylässä.

Tämä tyylikäs, vaalea ja moderni kahden paritalon kokonaisuus valmistunee vuoden 2022 kesällä. Tällaista nykyasumisen pitää olla. On korkeaa tilaa, isoja ikkunoita sekä selkeät pohjaratkaisut ja jykevän ulkoasun kruunaa vaalea rappauspinta. Laadukas koti suorastaan kutsuu nauttimaan huolettomasti elämästä ja aurinkoisesta omasta pihasta.

Alakerrassa on mukavasti avoin pohjaratkaisu, jossa keittiö, ruokatila ja korkea olohuone muodostavat yhden kokonaisuuden. Eteisen vieressä on varasto, joka tullaan pinnoittamaan parketilla ja tehdään muutenkin kuten muut tilat, joten tästä saa esim. erinomaisen työtilan etätöihin.

Yläkerrasta löytyy hyvän kokoiset makuuhuoneet sekä pienempien asuntojen saunat. Portaikko on auki olohuoneeseen, ja tuo näin runsaasti valoisuutta ja arvokkuutta.

Vartiokylä on arvostettu pientaloalue, jossa on rauhallista asua ja olla. Alue on pientalovaltainen ja täynnä omistusasuntoja. Vartiokylästä löydät hyvämaineiset suomen- kuin ruotsinkieliset koulut ja hyvät päiväkodit kävelyetäisyydeltä. Monipuoliset ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet täydentävät kokonaisuutta. Täällä tosiaan on sitä paljon puhuttua upeaa lähiluontoa ja Vartiokylänlahdelta löytyy myös venelaitureita useampi kappale.

Talot rakennetaan Jukkatalojen toimesta. Rakennusmuotona on urakkasopimus, joten mikä parasta – maksat varainsiirtoveron vain tontin osuudesta. Tontin osuus hinnasta on 120.000 € pienempi asunto, 130.000 € isompi asunto ja erillisen urakkasopimuksen 305.000 € pienempi asunto tai 365.000 € isompi asunto. Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4 % vain tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta (305.000 tai 365.000 euroa) ei suoriteta varainsiirtoveroa eli tässä tapauksessa maksat 12.200 tai 14.600 euroa vähemmän varainsiirtoveroa kuin ostaessasi omakotitalon valmiina.

Nopean varaajan etuna pääset vaikuttamaan sisäpintoihin ja tekemään niistä omannäköisesi.

Olethan pikapikaa yhteydessä meihin niin räätälöidään uusi kotisi loppuun sinulle. Huomioi, että tämän kokoluokan asuntoja ei Vartiokylästä löydy eli pidä kiirettä, näitä ei myydä pitkään.

Ota yhteyttä meihin niin kerromme sinulle enemmän.

Lisätietoja:
Santtu Syväpuro, LKV 0400 432 432
Lauri Komi, 0400 445 440

etunimi.sukunimi@estacon.com

 

 

Hinnat

Isompi asunto (83 + 9 m2) hp. 495 000 €
Pienempi asunto (68 + 9 m2) hp. 425 000 €

Kummassakin paritalossa on kyseiset asunnot. Asuntoihin kuuluu omat piha-alueet ja lisäksi vielä neliöihin kuulumaton pihavarasto.

 

 

Materiaalit

Lataa tästä kaikki materiaalit (klikkaa linkkiä):

Myyntiesite

Asemapiirros

Pohjat ja leikkaus

Julkisivupiirros

Varasto

Energiaselvitys

 

Vastaamme mielellämme näihin liittyviin kysymyksiin!

 

 

 

Renvallinkuja 3 C

Renvallinkuja

Omakotitalo Laajasalossa

Tervetuloa upouuteen kotiisi!!

Laajasalo, tämä merellinen paratiisisaari kehittyy ja kasvaa. Kävelyetäisyydellä on kauppoja, luontoa, merenrantaa, liikuntapaikkoja, suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja sekä kouluja, ja sokerina pohjalla: muutama vuosi ja pääset spåralla keskustaan todella liukkaasti. Pysäkki on vain muutaman sadan metrin päässä, mutta silti tämä koti on mukavasti omassa rauhassa pientaloalueella.

Arkkitehti Jari Siekkinen on loihtinut kahteen tasoon avarat ja valoisat tilat, joissa korkea olohuone ja lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat asumiseen ripauksen luksusta. Parvekkeella ja terassilla nautit kesästä pikkaisen pidempään. Pihalla on sen verran paljon tilaa, että pystyy vaikka sulkapalloa pelaamaan ja trampoliinillekin löytyisi paikka.

Pohjaratkaisu on todella käytännöllinen. Alakerrassa on avara ja korkea olohuone, avokeittiö, ruokatila sekä wc. Yläkerrassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta, aulan monitoimitila, sauna- ja kylpytilat pienellä kodinhoitotilalla, erillinen wc sekä vilvoitteluparveke vaikkapa saunan jälkeiseen oleskeluun. Näiden neliöiden lisäksi kodista löytyy vielä erillinen varasto, joka tehdään samalla lailla kuin muutkin tilat ja sopii mainiosti esimerkiksi työhuoneeksi, vierashuoneeksi tai mitä ikinä keksitkään siitä tehdä.

Lopuksi tämä uudiskoti saa kauniin valkoisen rappausverhouksen, jota ryhdittävät mustat yksityiskohdat.

Rakennuslupa on saatu ja työt alkavat syksyn -21 aikana. Valmistuminen keväällä -22. Nyt jos olet nopea niin voit tulla vielä näyttämään oman kädenjälkesi valintoihin ja ratkaisuihin.

Huom! Varainsiirtovero maksetaan vain maakaupasta eli 235.000 euron osuudesta. Tämän lisäksi ostaja tekee erillisen pienurakkasopimuksen (400.000 euroa) rakennuttajan kanssa. Toteuttajana tässä hankkeessa on Designtalo. Kysy lisää välittäjältä.

Lisätietoja:
Santtu Syväpuro, LKV, tj
0400-432 432
santtu.syvapuro@estacon.com

 

Renvallinkuja 3C

Hinnat

Omakotitalon hintapyyntö: 635 000 €

Hinta koostuu määräosan kaupasta 235 000 €, jonka lisäsi tehdään pienurakkasopimus hintaan 400 000 €. Varainsiirtovero 4 % maksetaan vain tonttiosuudesta 235 000 €.

 

 

 

 

 

 

 

Renvallinkuja Asemapiirros

Materiaalit

Lataa tästä kaikki materiaalit (klikkaa linkkiä):

Myyntiesite

Asemapiirros

Julkisivut/leikkaus

Leikkaukset

Kerrosalakaavio

Kalustemittakuva

Energiaselvitys

Vastaamme mielellämme näihin liittyviin kysymyksiin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top