Uudistuotantoa!

Upeat modernit rapatut paritalot - Neljä korkealuokkaista kotia Vartiokylään!

68 + 9 m2 3-4 h, k, kph, s, parveke, tekn, varasto. Hp 425 000 €

83 + 9 m2 4-5 h, k, kph, s, parveke, tekn, varasto. Hp 495 000 €

Nyt ennakkomarkkinoinnissa upeaa uudistuotantoa viihtyisässä ja suositussa Vartiokylässä.

Tämä tyylikäs, vaalea ja moderni kahden paritalon kokonaisuus valmistunee vuoden 2022 kesällä.
Tällaista nykyasumisen pitää olla. On korkeaa tilaa, isoja ikkunoita sekä selkeät pohjaratkaisut ja jykevän ulkoasun kruunaa vaalea rappauspinta. Laadukas koti suorastaan kutsuu nauttimaan huolettomasti elämästä ja aurinkoisesta omasta pihasta.

Alakerrassa on mukavasti avoin pohjaratkaisu, jossa keittiö, ruokatila ja korkea olohuone muodostavat yhden kokonaisuuden. Eteisen vieressä on varasto, joka tullaan pinnoittamaan parketilla ja tehdään muutenkin kuten muut tilat, joten tästä saa esim. erinomaisen työtilan etätöihin.

Yläkerrasta löytyy hyvän kokoiset makuuhuoneet sekä pienempien asuntojen saunat. Portaikko on auki olohuoneeseen, ja tuo näin runsaasti valoisuutta ja arvokkuutta.

Vartiokylä on arvostettu pientaloalue, jossa on rauhallista asua ja olla. Alue on pientalovaltainen ja täynnä omistusasuntoja. Vartiokylästä löydät hyvämaineiset suomen- kuin ruotsinkieliset koulut ja hyvät päiväkodit kävelyetäisyydeltä. Monipuoliset ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet täydentävät kokonaisuutta. Täällä tosiaan on sitä paljon puhuttua upeaa lähiluontoa ja Vartiokylänlahdelta löytyy myös venelaitureita useampi kappale.

Talot rakennetaan Jukkatalojen toimesta. Rakennusmuotona on urakkasopimus, joten mikä parasta - maksat varainsiirtoveron vain tontin osuudesta. Tontin osuus hinnasta on 120.000 € pienempi asunto, 130.000 € isompi asunto ja erillisen urakkasopimuksen 305.000 € pienempi asunto tai 365.000 € isompi asunto. Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4 % vain tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta (305.000 tai 365.000 euroa) ei suoriteta varainsiirtoveroa eli tässä tapauksessa maksat 12.200 tai 14.600 euroa vähemmän varainsiirtoveroa kuin ostaessasi omakotitalon valmiina.  


Nopean varaajan etuna pääset vaikuttamaan sisäpintoihin ja tekemään niistä omannäköisesi.

Olethan pikapikaa yhteydessä meihin niin räätälöidään uusi kotisi loppuun sinulle. Huomioi, että tämän kokoluokan asuntoja ei Vartiokylästä löydy eli pidä kiirettä, näitä ei myydä pitkään.


Ota yhteyttä meihin niin kerromme sinulle enemmän.

Lisätietoja:
Santtu Syväpuro, LKV 0400 432 432
Johannes Nieminen, LKV 045 869 6810
Lauri Komi, 0400 445 440

etunimi.sukunimi@estacon.com

Olemme alueen todellinen asiantuntija. Mikäli oma asuntosi on myymättä, niin käänny ihmeessä puoleemme, kerromme sinulle vaihtoehdoista, miten voimme auttaa asunnon vaihdossa.

Mikäli omistat rakennuspaikkoja Itä-Helsingin alueella, niin ole yhteydessä. Asiakkaamme etsivät niitä, eikä tästä aiheudu myyjälle kuluja.

Lataa materiaalit:

Esite, asemapiirros, pohja ja leikkaus, julkisivupiirros, varasto, energiaselvitys